La Nostra Empresa

Servei a domicili

E.Leclerc Hiper Andorra

Més de 40 anys al costat dels nostres clients, el nostre centre comercial E.Leclerc Hiper Andorra està situat en ple centre d’Andorra la Vella.

100 places de pàrquing exclusives pels nostres clients i 6000 m2 on podrà trobar una àmplia gama de productes al millor preu.

Treballem perquè la qualitat estigui present en tots els nostres àmbits d’activitat i avançar-nos a les noves necessitats impulsant la interrelació entre el món físic i l’online.

E.Leclerc Hiper Andorra (ACA, SAU) va començar a formar part del “Mouvement” E.Leclerc el d’1 de desembre de 2010.

Que és "Mouvement" E.Leclerc

Édouard Leclerc va obrir la seva primera botiga a Landernau (França) al 1949. La base del seu negoci era, comprar el més barat possible per així vendre el més barat possible.  La seva vocació no era la de rebaixar els preus de primera necessitat, si no tot allò que el consumidor pogués necessitar, defensava el poder adquisitiu dels consumidors.

La seva lluita sempre va estar guiada pel mateix objectiu :

PROHIBIT PROHIBIR VENDRE MENYS CAR!

Si el “Mouvement” Leclerc es troba a dalt del món de la distribució a França, és pel compromís de fer que els béns i serveis siguin accessibles a tanta gent com sigui possible. Aquesta lluita a llarg termini, dedicada a la defensa del consumidor, forma part del “Mouvement” E.Leclerc.

Per què “Mouvement”?

Perquè sóm un grup de comerciants independents i perquè aquets grup encara està en moviment, al ritme de la innovació social.