Política

Privacitat, canvis i devolucions

Política de Canvis i Devolucions

A causa de la situació en la qual ens trobem actualment originada per la Covid-19 i, com a mesura de prevenció, no estan disponibles temporalment els canvis ni devolucions que no estiguin justificats per un mal funcionament del producte adquirit i, en aquest cas, serà dins un termini màxim de 24 hores.

Garantia Legal (24 Mesos):

Què fer si el producte té una avaria o és defectuós? Ha de posar-se en contacte amb el departament d’Atenció al client (eleclercdiguim@gmail.com) i se li informarà de tots els passos a realitzar per a fer ús de la seva garantia.

Conforme al que es disposa a la Llei 13/2013, del 13 de juny, de competencia efectiva i protecció del consumidor, tots els productes venuts per E.Leclerc Hiper Andorra al client o usuari final es beneficien d’una garantia legal sol·licitada a la nostra empresa o al fabricant directament i que té una durada de dos anys per als productes nous.

Política de Privacitat

1.- Identitat del Responsable del Fitxer

La informació facilitada per l’USUARI a  través de qualsevol dels formularis del LLOC WEB serà inclosa en un o diversos fitxers responsabilitat de ACTIVITATS COMERCIALS ANDORRANES, S.A.U. (d’ara endavant, L’EMPRESA), amb DOMICILI SOCIAL a: Av. Meritxell, 93, AD500, Andorra la Vella.

2.- Finalitat del tractament

L’EMPRESA tractarà la informació facilitada per l’USUARI amb diferents finalitats, depenent de la via de recollida de les dades:

  • Gestionar la relació contractual o comercial establerta entre L’EMPRESA i l’USUARI.
  • Prestar els serveis sol·licitats per l’USUARI.
  • Gestionar, administrar, prestar, ampliar i millorar els serveis als quals l’USUARI hagués decidit subscriure’s o donar-se d’alta.

Condicions d'ús