E.Leclerc a domicili

És fàcil i ràpid: compra a E.Leclerc En-linea i rep la teva comanda a casa, o on vulguis!

Descobreix el servei a domicili

El servei E.Leclerc a Domicili, que permet el lliurament a domicili de les teves compres, et fa la vida més fàcil.

Fes la teva comanda en línia, quan vulguis, on vulguis i et farem arribar els teus queviures a casa unes hores més tard.

Tu tries! A casa, a l’oficina, amb els amics o en qualsevol altre lloc, les teves compres a preus E.Leclerc es poden lliurar on vulguis!

Ràpid i pràctic, E.Leclerc en-linea i el seu servei a domicili E.Leclerc a Domicili et permeten estalviar temps i beneficiar-te dels mateixos avantatges que a la botiga. Així, durant tot l’any et beneficies de preus reduïts i de les promocions d’E.Leclerc.

I per descomptat, tens accés a més de 12.000 referències de productes de queviures, productes frescos, ecològics, infantils, fruites i hortalisses, begudes, productes de grans marques…

Des de la preparació de la teva comanda fins al lliurament de les teves compres a casa, nosaltres ens encarreguem de tot!

Segons els teus desitjos, el dia i la franja horària seleccionats, un repartidor portarà la teva comanda a l’adreça que hàgis confirmat.

*Sempre que el teu codi postal sigui apte per a aquest servei.

Com funciona el lliurament a domicili de les teves compres?

Zones de repartiment Compres inferiors a 50 € Compres iguals o superiors a 50 €
Canillo, Encamp, Ordino, La Massana, Andorra la Vella,
Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany
7,50 € Gratuït
Pas de la Casa 7,50 € 7,50 €

El client autoritza sota la seva responsabilitat, que la mercaderia adquirida sigui dipositada davant de la porta del seu domicili en cas d’absència del mateix, exceptuant el producte fresc.  En el cas del producte fresc si el client no es troba al domicili, la compra serà retornada a les nostres instal·lacions. Les despeses ocasionades per la devolució, i en particular el transport corresponent, aniran a càrrec del client (un mínim de 10€)  i no seran assumides per E.Leclerc Andorra.

Garantim la cadena de fred

Evitem la contaminació creuada dels aliments: tots els aliments i en especial fruites i verdures, s’entreguen degudament protegits i separats de productes no alimentaris per evitar qualsevol contaminació.

Garantim la cadena del fred: la carn, el peix, els productes refrigerats i congelats es reparteixen en el menor temps possible, utilitzant bosses isotèrmiques.

El temps màxim de trasllat dels productes refrigerats en cap cas superarà les dues hores.

Garantim la higiene personal i els hàbits higiènics correctes dels nostres treballadors, així com unes bones pràctiques de manipulació dels productes adquirits, ja que el personal que manipula aliments rep la formació corresponent en manipulació, seguretat i higiene alimentaria i es mantenen les instal·lacions, equips, etc… en bon estat de neteja i de manteniment.

Devolucions

Si hi ha algun error en la comanda rebuda o bé algún producte es troba en un estat defectuós, contacta’ns** al telèfon gratuït 1 802 1000 o bé al +376 874 888.

** S’ha de comunicar el problema o incidència, en un termini màxim de 24h des de la recepció de la comanda. Si la devolució correspon a un error en la comanda al moment de la preparació per part de E.Leclerc Hiper Andorra o si algún dels productes es troba en mal estat, E.Leclerc Hiper Andorra assumirà el cost de la mercaderia afectada, abonant-li l’import corresponent a travès de la seva targeta de fidelitat o facilitant-li un producte nou, en substitució d’aquell que faltés o que patís la incidència. Si les raons de la devolució són alienes a E.Leclerc Hiper Andorra, és a dir, si la mercaderia rebuda  pel client es troba en perfecte estat, però el client vol retornar-la, les despeses ocasionades per la devolució, i en particular el transport corresponent, aniran a càrrec del client (un mínim de 10€)  i no seran assumides per E.Leclerc Hiper Andorra.

Fes la teva compra a E.Leclerc Andorra des de casa