Click&Collect

Les teves compres al maleter amb només un clic!

Descobreix una nova manera de comprar amb E.Leclerc Click&Collect

Comprar al Clic&Collect significa gaudir dels mateixos preus que a la botiga, sense les limitacions!

Fes la teva comanda online quan vulguis, on vulguis i recolleix les teves compres 4 hores després al Click&Collect d’E.Leclerc Andorra que vulguis.
Ràpid, pràctic i gratuït, el supermercat en linea E.Leclerc Click&Collect et permet estalviar temps i beneficiar-te dels mateixos avantatges que a la botiga.

Així, durant tot l’any, et beneficies dels preus baixos d’E.Leclerc però també de promocions exclusives.

Tots els productes habituals de la teva botiga són accessibles per a les teves compres al Drive: higiene, alimentació, fruites i verdures, carnisseria, congelats, productes ecològics, productes per a nadons…

Com funciona l'E.Leclerc Click&Collect

Fas la compra a través del nostre portal en linea

Preparem la teva compra en menys de 4h.

Vens a recollir-la i la carreguem al teu vehicle

T'esperem

Totes les comandes estaran a la seva disposició per efectuar la recollida, a partir de tres hores després de realitzar la comanda en línia. És a dir, si la comanda es du a terme a les 10 h, podrà ser recollida a partir de les 14 h. Les comandes dutes a terme a partir de les 18 h es trobaran a disposició del client l’endemà a partir de les 08h.

En el cas de no poder recollir la seva comanda, caldrà posar-se en contacte amb el nostre equip al telèfon gratuït 1 802 1000 o bé al +376 874 888 amb un termini màxim de 24 h des de la realització de la comanda en línia per tal d’establir un nou horari de recollida o bé una entrega a domicili. Les despeses ocasionades, i en particular el transport corresponent, aniran a càrrec del client i no seran assumides per E.Leclerc Andorra.

Devolucions

Si hi ha algun error en la comanda rebuda o bé algún producte es troba en un estat defectuós, contacta’ns** al telèfon gratuït 1 802 1000 o bé al +376 874 888.

** S’ha de comunicar el problema o incidència, en un termini màxim de 24h des de la recepció de la comanda. Si la devolució correspon a un error en la comanda al moment de la preparació per part de E.Leclerc Hiper Andorra o si algún dels productes es troba en mal estat, E.Leclerc Hiper Andorra assumirà el cost de la mercaderia afectada, abonant-li l’import corresponent a travès de la seva targeta de fidelitat o facilitant-li un producte nou, en substitució d’aquell que faltés o que patís la incidència. Si les raons de la devolució són alienes a E.Leclerc Hiper Andorra, és a dir, si la mercaderia rebuda  pel client es troba en perfecte estat, però el client vol retornar-la, les despeses ocasionades per la devolució, i en particular el transport corresponent, aniran a càrrec del client (un mínim de 10€)  i no seran assumides per E.Leclerc Hiper Andorra.

Fes la teva compra a E.Leclerc Andorra des de casa